Nárcisztikus személyek és hozzátartozóik coachingja

Nárcisztikus személyek és hozzátartozóik coachingja

2019.03.18-21

12:00-20:00

A nárcisztikus személyiségvonások jelenthetnek áldást és átkot is egyszerre egy személy életében. Főleg akkor okoznak gondot, ha valaki nincs tisztában azzal, hogy mit is jelent ezzel a helyzettel együtt élni. A személyre szabott, 1+10 alkalmas coachingon végigvesszük e személyiség jellemzőit, előnyeit, hátrányait és az esetleges patológiás vonásokat is. Nem pszichiáter vagyok, tehát nem terápiát tartok, csupán életvezetési tanácsadással, célkitűzéssel, irányelvekkel, új, hasznos szokások kialakításával szolgálok. A nárcisztikus személyiségről, annak zavarairól, folyamatosan frissülő, nemzetközi szintű, online képzésen megszerzett szakmai tudásom van.

Ami gyakori probléma szokott lenni, akár a legsikeresebb, kiváló szakmai karriert befutó nárcisztikus személyeknél is, az, az intim vagy tartós kapcsolatok kialakítása, megtartása, kezelése, az indulatkezelés, a kritika elfogadása, az érzelmek kifejezése, az érzelmi empátia elakadása, a szexuális élet különféle zavarai, szexuális perverziók, függőségek kialakulása, (káros szenvedélyek, drog, alkohol, dohányzás, shopping függőség, szerencsejáték, szex- és/ vagy pornó függőség stb.), a pénzhez való ambivalens viszony, a se vele-, se nélküle kapcsolatok, a folyamatos sóvárgás az elimerés, dicséret, imádat, figyelem iránt, az irigység rendszeres felbukkanása, a kitartásban való rapszódia, a dolgok gyors megunása, a meseszövés (confabuláció), a Madonna - Szajha komplexus, a Pán Péter szindróma, a hiperimpulzivitás, a veszélyes dolgok űzése, a paranoia, az esetleges külső kapcsolatok/kalandok a házasságon kívül, a prostituálthoz való eljárás, esetleges depresszió, szomorúság érzete, felszínes barátságok, kapcsolatok, családon belüli verbális, pszichológiai, testi vagy szexuális erőszak, és még számtalan egyéb dolog is állhat a boldogság, kiegyensúlyozott élet útjában.

A malignus nárcisztikus személyiségzavarban szenvedők szinte soha nem kérnek segítséget, nem fogadnak el tanácsot, és csak kizárólag akkor mennek el szakemberhez, amikor az életük minden területe összeomlik.

Az egészséges nárcizmus a spektrum másik oldalán helyezkedik el, közte pedig rengeteg átmenet található. Segítek abban, hogy megértsd azt, hogy hol helyezkedsz el a spektrumban és mik azok a szokások, vonások, készségek, amelyek elsajátításával egy egészségesebb, kevésbé stresszes kapcsolatrendszert alakíts ki magad körül, a párkapcsolatodtól, a munkahelyeden át, egészen a baráti körödig.
A személyre szabott coaching szigorúan bizalmas, titok szerződéssel, célkitűzéssel történik, 1+10 alkalmas, amelyből a 1. alkalom 15 000 ft, a szerződést követően pedig 25 000 ft/ alkalom, heti vagy kétheti rendszerességgel. 

Jelentkezés és időpont egyeztetés rövid bemutatkozással, esetlegesen a dilemma megfogalmazásával a lifechangerhu@gmail.com emailcímen lehetséges.Hozzátartozók coachingját is vállalom. Egy alkalom időtartama 90 perc.

Az üzenet elküldése sikeres volt!

A feliratkozás sikeres volt!