Thinking into Results, személyiségfejlesztő program

Thinking into Results, személyiségfejlesztő program

A TIR (THINKING INTO RESULTS), A MA FELLELHETŐ LEGKOMPLEXEBB SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ ÉS EREDMÉNYESSÉG NÖVELŐ PROGRAM VILÁGSZERTE

Mitől is olyan különleges ez a forradalmi gondolkodásmódot ismertető módszertan?

Amikor először találkoztam Bob Proctorral, éppen egy hónapja kezdtem el az angol nyelvet tanulni. Miatta. Láttam a Titok című filmben, mit megnéztem újra és újra és újra. Összesen 60 alkalommal. A magyar szinkron hang alatt próbáltam kihallani az eredeti hangját, és érezni őt, megtapasztalni az energiáját, amit kibocsátott, ahogy szenvedélyesen beszélt a Vonzás törvényéről.

Azt mondtam magamnak: – na ő az az ember, akit mindenképpen szeretnék személyesen is megismerni, ott lenni a közelében, magamba szívni az auráját, tudását. És ez így is történt.

Csak ültem a szemináriumon, Los Angeles-ben. Köröttem még 400 ember, akiknek nem okozott gondot az angol nyelv, és önbizalommal hallgatták, végezték a feladatokat, amit a munkafüzetben kértek tőlünk. Igyekeztem meghúzni magam, és csöndben maradni. Az előadások alatt nagyon koncentráltam, hogy követni tudjam a beszélgetés fonalát. A személyes történeteknél elakadtam, mert azokra már nem tudtam koncentrálni. A szemináriumnak közel a 40-50 %-át értettem akkor, és nagyon büszke voltam magamra.

Amikor hazajöttem, éreztem, hogy ez az én utam. Hogy megtaláltam egy olyan irányt, amit mindig is szerettem volna csinálni. 

Bob Proctor több mint 56 éve kutatja az elme működését, és a sikeres emberekre jellemző szokásokat, gondolkodásmódot. Amikor ezzel a módszerrel megismerkedett, 1961-ben, tele volt adóssággal, és 4000 dollár volt az éves jövedelme. Egy éven belül azonban azt 175 000 dollárra növelte, és újabb pár év alatt már meghaladta az 1 millió dollárt is az éves árbevétele. Bob a pénzét eszközként használja ahhoz, hogy újabb és újabb célokat tűzzön ki, és meg is valósítsa azokat. Ma 83 éves korában is aktív, és eszébe sem jut nyugdíjba vonulni. 2016-ban és 2017-ben 6000 konzultánst képeznek ki világszerte, hogy tovább vihessék ezt a tudást az emberek milliói számára.

Mikor ezt hallottam, elhatároztam, hogy ezt tanítani fogom én is, magyar nyelven, a magyar embereknek. Ez a döntésem, mintegy 9 hónapja született meg.

Azóta egy napig sem hagytam fel Bob Proctor munkáinak tanulmányozásával. Ma már az oktató anyagok 95 %-át megértem, és készen állok arra, hogy a világ leghatékonyabb eredményesség és siker növelő programját mentoráljam magyar nyelven.

Konzultáns lettem.

Megkaptam a névjegy használatot, a facebook vagy Twitter háttérképet, számtalan egyéb marketing anyagot és a Thinking Into Results szeminárium teljes anyagát egy virtuális campuson mélyíthetem nap, mint nap, mintegy 700 konzultáns partneremmel, a világ több mint 100 országából.

A Gondolkodj Eredményesen Program tanítását megkezdem ebben a hónapban.

A programnak nemzetközi ára van, ami ugyan nem kevés pénz, de garantáltan olyan befektetés az ember életébe, amellyel évek vagy évtizedek óta dédelgetett álmokat valósítunk meg. Ezek a célok lehetnek személyesek vagy akár céges eredmények is.

Igaz az is, hogy számtalan dologba fektetünk be, vagy hozunk érte áldozatot, kölcsönöket veszünk fel, vagy pénzt teszünk félre egy-egy autóra, házra, ruhára stb., de a legritkább esetben fektetünk önmagunkba.

A Gondolkodj Eredményesen Program ára 4995 amerikai dollár, amely tartalmazza a 12 videót és hanganyagot, valamint a munkafüzetet is, amelynek az ára 1195 amerikai dollár. Mindezek egyelőre angol nyelven kerülnek átadásra, de a tananyagot 24 héten keresztül velem, magyar nyelven kaphatják meg az érdeklődök.

A program 12 tematika alapján áll összel és hat hónapon keresztül, egymásra épülő siker modulok alapján adom át a mesterkulcsot a sikeres életúthoz. Kéthetente 60 percet töltünk együtt webinár formájában az ügyféllel, aki a videó és munkafüzet oktatását is megkapja tőlem, illetve két héten keresztül tartó feladatokkal készül fel a következő szintre. Az első két leckében, – négy hét alatt – megtanuljuk az elménk működését, és azt, hogy a jelenlegi eredményeinket mely dolgoknak köszönhetjük. Akár elégedettek vagyunk vele, akár nem. A következő leckékben, – mihelyst beazonosítottuk a minket visszatartó tényezőket – elindulunk egy olyan úton, amely az eredményességet garantálja mindenkinek, aki megfogadja a tanításokat és pontosan követi az utasításokat. 

A legtöbb ember anyagi vagy időbeli szabadságot, függetlenséget szeretne teremteni magának a Gondolkodj Eredményesen Program segítségével. Vágyuk, hogy lehetőleg kevesebb munkával, legalább megduplázzák a jövedelmüket. Vannak azonban olyanok is, akik a bevételük 10 szeresének a megszerzését tűzik ki célul, és az ehhez vezető utat építik fel a program 24 hete alatt. Mindez lehetséges, hiszen magam is számos személyes példát ismertem meg a képzésem során.

Sokan kérdezik, hogy mennyi időt kell befektetni a programba ahhoz, hogy a kívánt eredményeket el is érje! Nos, mindez tőled függ! Ha mielőbb szeretnéd elérni a célodat, akkor azt javaslom, hogy foglalkozz a tananyaggal minden áldott nap, reggel egy jó órát és este minimum egy félórát. Nekem ez bevált.

A program megrendelhető a gyurabarbara@lifechanger.hu email címen, a bekerülési költség egy összegben, vagy két részletben történő megfizetése mellett. A résztvevőkkel szerződést köt a Proctor és Gallagher intézet.

Az üzenet elküldése sikeres volt!

A feliratkozás sikeres volt!