Sosem a tanulás a drága, hanem a tudatlanság!

Sosem a tanulás a drága, hanem a tudatlanság!

A héten Bob Proctor előadását követtem az interneten keresztül élőben. A los-angelesi szemináriumon a vezetői készségeket tanították, amelyre szüksége van mindenkinek, ha egy sikeres életet szeretne élni. Hiszen akár tetszik, akár nem, szinte mindannyian vezetők vagyunk. Vezetők vagyunk, ha gyermekeket nevelünk, tanítunk, ha családot működtetünk, és vezetők vagyunk, ha beosztottjaink, alkalmazottjaink vannak. De ugyanígy vezető az a pedagógus, aki gyermekeket vagy felnőtteket oktat, a mentor, coach, de még az orvos, pszichológus is. Az igazán sikeres emberek mind rendelkeznek vezetői attitűddel, képesek a konfliktusok vállalására, kezelésére, a nemet mondásra, a feladatok delegálására és ellenőrzésére, a tervezésre, források megteremtésére és felhasználására, és mindenekelőtt képesek a felelősségvállalásra, stratégiai gondolkodásra, problémák megoldására.

Volt egy érdekes mondata Bob Proctornak, amin elgondolkoztam. Az elmúlt 56 év alatt, mióta az embereket a fejlődésre és a siker mechanizmusokra tanítja, jó párszor hallotta már a kifogást, hogy azért nem jönnek el hozzá tanulni, mert drága a szeminárium, sokba kerül a képzés. Bob erre mondta azt, hogy nem a tudás az, ami sokba kerül, hanem a tudatlanságnak van igazán nagy ára, amelyet megfizetünk a sikertelenségünk, boldogtalanságunk, önsajnálatunk és mások hibáztatása során. Az emberek 95 %-a mégis a tudatlanságot választja.

Az életünket meghatározó hitrendszerünk, a szokásaink összességét jelentő paradigmáink olyan erősek, hogy egyedül nem tudjuk legyőzni őket. Erre még én sem láttam sikeres példát.

Fontos, hogy legyen valaki, aki ráállít a helyes útra, aki megmutatja és elmagyarázza neked az útjelző táblákat és a közlekedési szabályokat, aki megtanítja neked az Univerzum törvényszerűségeit, amelyek olyan nyilvánvalók, ahogy a fű nő magától a kertedben. Gondolj csak a gravitáció törvényére! Ha kiugrasz a tizedikről, kizárt dolog, hogy felfelé zuhanj, mindegy, mennyire vagy szegény vagy gazdag az életben, a törvény ugyanúgy vonatkozik rád.

A Győztes Énkép (Imagemaker) szemináriumon egy új élet kezdetét ígérhetem neked. Feltéve, hogy megfogadod a tanácsokat, amelyeket én is Bob Proctortól tanultam és hoztam el neked. Mindegy hány éves vagy, van-e érettségid vagy iskolád, van-e bármilyen szakmai végzettséged, milyen körülmények között élsz, milyen származásúak a szüleid… Nem számít mennyire vagy idős vagy fiatal, férfi vagy vagy nő. Mindenki számára egyaránt létezik a lehetőség, hogy kihozza magából a benne lévő győztes személyt, a sikeres és megbecsült, önbizalommal teli, ideális kinézettel bíró, energikus és pénzügyi stabilitással vagy függetlenséggel rendelkező énjét.

Ha téged is érdekel ez a folyamat, akkor ne félj befektetni önmagadba és vedd fel a harcot a tudatlansággal, amely fogságban tart, dühöt vált ki benned és elhiteti veled, hogy te is a körülmények áldozata vagy!

Vállalj totális felelősséget az életedért, és drámaian megváltozik körülötted a világ!

 

Az üzenet elküldése sikeres volt!

A feliratkozás sikeres volt!