Döbbenetesen egyszerű sikerkulcs: az ismétlés ereje

Döbbenetesen egyszerű sikerkulcs: az ismétlés ereje

Bob Proctor 1961-ben egy év alatt 4000 dollárról 175 000 dollárra tornászta fel az éves bevételét. Valljuk be, ezzel az összeggel sokan még ma is, több mint fél évszázaddal később is, szívesen kiegyeznének. Azonban Bob itt sem állt meg. Néhány évvel később az éves profitja meghaladta az 1 millió dollárt.

Hogyan lehetséges mindez?

Nem csak, hogy nem fejezte be a középiskoláját, hanem jóformán el sem kezdte! Mindössze két hónapot járt oda, amikor eltanácsolták. Számtalan munkahelyet elfogyasztott ezek után. Nem volt semmilyen üzleti előképzettsége, sőt a család, ahonnan származott, nem dúskált anyagiak tekintetében. Nem volt tehát külső segítsége.

A hátráltató tényezők ellenére mégis korunk egyik legsikeresebb üzletemberévé és sikercoach-ává vált.

Azonban az első években maga sem értette a sikereinek a titkát.

Kilenc és fél évet szentelt az életéből arra, hogy megértse a siker mechanizmusát.

Íme az egyik legfontosabb titka, amely olyan egyszerű, hogy egy első osztályos gyermek is el tudja végezni, mégis oly kevesen alkalmazzák kitartóan, hiszen kivitelezni mégiscsak nagy akaraterőre van hozzá szükségünk.

A titok az ismétlés döbbenetes erejében rejlik. Bob visszaemlékezett, hogy 1961-ben olvasta el élete első könyvét, amelyet az akkori mentora adott a kezébe. A könyv természetesen a nagy sikerirodalmi klasszikus, Napoleon Hill: Gondolkodj és Gazdagodj című könyve volt. Bob azt a tanácsot kapta, hogy olvassa újra és újra a könyvet, akár napokon, heteken, hónapokon át, kihagyás nélkül!

És ő megtette ezt! Nem azért, mert hitt abban, hogy neki sikerül, hanem azért, mert hitt a mentorának, aki hitte, hogy neki sikerül…

Bob a mai napig, minden nap elolvassa most már több mint fél évszázada. Semmi logikus dolog nincs abban, hogy ugyanazt az anyagot olvasod vagy hallgatod vagy nézed meg, nap, mint nap, mégis a hatása elképesztő az emberi elmére nézve. A rendszeres ismétlésnek köszönhetően a tanítások és a bölcs gondolatok lejutnak a tudatalatti elmébe, ahol megteszik a maguk paradigma váltó hatását, és megváltoztatják az emberi hitrendszert. Ennek köszönhetően a cselekedeteink és az eredményeink is jobbak lesznek.

Bob egy remek, hagyományos módszert ajánl ehhez, amelyet ő is alkalmaz már évtizedek óta:

  • Szerezz be egy könyvtartó állványt, vagy akár többet is! Helyezd bele az adott fejezetnél kinyitott könyvedet és tartsd az íróasztalodon vagy az ágyad mellett. A nyitott könyv hívogatóan hat rád, és ahányszor csak tudod, vedd kezedbe, olvasd el a fejezetet és helyezd vissza a könyvtartót a helyére. A leghosszabb ilyen nyitott oldalam 90 napig állt az asztalomon, és én minden nap elolvastam azt a két oldalt, addig, amíg nem sikerült a tudatalattimba elültetnem a benne lévő magvas gondolatokat! – mondta Bob Proctor.

Bob Proctor könyvtartóját itt láthatod. Ehhez hasonló könyvtartót vásárolhatsz meg most a Lifechanger Kft-től, 25 000 Ft-os áron. Az ajánlat a készlet erejéig tart!

Az előrendelés és befizetés részleteiről itt tájékozódhatsz:

www.lifechanger.hu

Az üzenet elküldése sikeres volt!

A feliratkozás sikeres volt!