A Mátrix, az elme börtöne. Te vajon melyik pirulát választanád?

A Mátrix, az elme börtöne. Te vajon melyik pirulát választanád?

“A filmben Morpheus felajánlja Neo-nak a két pirulát ésmegkérdezi őt: A pirosat vagy a kéket választod? A kék visszavisz a Mátrixba. Holnap reggel felébredsz az ágyadban, és nem emlékszel semmire. Az életed megy tovább a régi, “normális” kerékvágásban. De ha a pirosat választod, az életed már soha nem lesz az, ami régen volt. Kilépsz a Mátrixból, és megismered a Valóságot!”

A Mátrix film trilógia megkapta a “minden idők legnagyobb hatású filmjének” a címét. A film szerint két valóság létezik. A Mátrix egy számítógéppel generált álomvilág. Egy olyan rendszer, amely a DNS-nek infót sugároz, majd az agyhoz továbbított információt az agyunk egy kollektív, holografikus, háromdimenziós valósággá dekódolja. A valóság persze itt csak látszólagos, hiszen minden, amit látunk, csupán illúzió.A Mátrix tehát az elme börtöne.

Az ember a számítógép analógiájára működik. A Mátrix központja ebben a rendszerben egy vezérlő szerver, amely működtet bennünket, adatokkal lát el, megmondja, hogy mit tegyünk, a múltból a jövő felé haladás illúzióját kelti, és elhiteti velünk, hogy vannak korlátaink, fejlődnünk kell. A választás szabadsága a miénk. A számítógépek világában a döntés mindig egyszerű: 0 vagy 1, igen vagy nem, de a döntéseinknek mindig vannak következményei.

A Kék bogyó, az átlagos élet. Biztonságos, nyugodt, a komfortzónádon belüli langyos víz. Nincs benne túl sok kockázat, nem fogsz benne megszakadni. Élhetsz ettől még jól. Persze lehet rosszabb is a helyzeted, ez attól függ, mit programoztak be neked a Mátrixban. Lehet a munkád, az életed könnyű, vagy nehéz. Lehet a fizetésed sok, vagy kevés. Lehet a főnököd jó fej, vagy egy hülye állat. Igazából ugyanaz a rendszer. Az is lehet, hogy leéled békében az életed, kényelmesen, viszonylagos jólétben. De ez attól még nem a valóság…

De választhatod a pirosat is…

A piros pirulát bevenni mindig kockázatos, de egyúttal izgalmas, ahhoz vezet, hogy növekedj ott a legbelül is, hogy átalakulj, hogy kiszabadulj az elme börtönéből és megvalósítsd a legféltettebb, legdédelgetettebb álmaidat! Hogy megtaláltad a Nagy Miértedet! A te Nagy Miértedet, azaz arra a kérdésre lelted meg a választ, hogy miért is vagy itt, miért létezel, mi a te egyedi küldetésed az Univerzumban?

Morpheus a filmben ezt is mondja Neo-nak: “Nem mondtam, hogy könnyű lesz, csak azt, hogy igaz!”

Miért van az, hogy oly sokan élnek a megszokásuk rabjaként, az életük monotonitásában, nélkülözve az igazi kihívásokat, küzdelmeket, sikerélményeket?

Miért van az, hogy még a meleg trágyakupacban is jobban érzik magukat, mintsem, hogy változtatnának és felépítenék önmagukat, az életüket.

Azért, mert nincs önbizalmuk, mert nincs annyi hitük, önmagukban, hogy képesnek lássák magukat a sikerre. a biztonsági zónára játszanak! Az önbizalmad legnagyobb ellensége a félelem! Mindenki fél. Noe is félt. De képes volt vállalni a kockázatot és a valódi életet, az élést választotta a tetszhalott élete helyett.

Szívesen segítünk neked életed megváltoztatásában egy teljes napos rendezvény keretein belül, ahol nemcsak példákat hallasz majd, de munkafüzet kitöltésével magad teheted új irányba az életedet és ismerheted fel majd, hogy mely területeken szükséges változtatásokat eszközölnöd.

Iratkozz fel a SORSKAPCSOLÓ rendezvényünkre még most, és mi megajándékozunk ezzel a 4 db siker mágnessel, valamint, ha a tanfolyam árát július 15-éig befizeted, vendégünk vagy aznap egy VIP díszvacsorára is, ahol személyesen is felteheted majd a kérdéseidet a számunkra!

Vedd be a piros kapszulát és az életed örökre megváltozik!

 

Az üzenet elküldése sikeres volt!

A feliratkozás sikeres volt!